Ki Memories!

TACK alla kunder, scrappvänner och mitt härliga DesignTeam för en supertrevlig, fnissig, kreativ och glad helg i Helsingborg - hoppas att vi ses snart igen!


Efter lite förseningar i USA så har Ki Memories äntligen släppt och skickat iväg sina 2 nya kollektioner. "Surprise" är en färgglad serie med kalas och party tema medan "Just Married" är lite mer stillsamt pastellig och har som titeln säger bröllpstema.
Båda kollektionerna har givetvis landat i Scrapperiet - såväl papper som chipboard, stickers, filtdekorationer, band mm.

Du hittar samtliga nyheter
här!

Här kommer lite smakprov:
image240

image241
image242
image243


Ifrån Ki Memories har det även kommit Clearstamps;
image244

För din inspiration har Creating Keepsakes nya Juni nr landat i butiken;

image245


Event + Ki Memories nya!

Idag kom de då äntligen...Ki Memories helt nya kollektioner "Just Married" och "Surprise". Papper; Frostys och dubbelsidig cardstock samt epoxy detaljer och alfabet, chipboard bokstäver, filt bokstäver och dekorationer, stickers och rubons....

Jag kör ner till eventet i Helsingborg tidigt imorgon bitti så jag kommer att börja lägga in dessa härliga nyheter på söndag kväll.
Även Creating Keepsakes Juni har kommit denna vecka tillsammans med lite annat smått och gott....kommer i nätbutiken i början av veckan!

Ha en trevlig helg!

Inspiration!

Här kommer lite härlig inspiration ifrån Designteamet;

Sommar av Åsa Fransson;

image234
Papper ifrån bl a Scenic Route och Creative Imagination. Ki Memories under bara bubbletters (kommer som clearstamps vilken dag som helst) samt You Do´s fantastiskt läckra blommor!

Vi 2 av Karin Brandin;
image235

Papper ifrån Scenic Route och Creative Imaginations, stickers ifrån American Craft samt You Do´s blommor och Autumn Leaves Clearstamps.

Dubrovnik av Karin Brandin;

image236

Jag säger bara Scenic Route!!

I söndags satt jag och gick igenom lite foton till helgens event...tänkte framkalla lite foton på min dotter Ellen....på samtliga kort gjorde Ellen någon konstig min....se själva....(hon utstöter även ett visst ooohhh ljud när denna min görs...) Blev lite ledsen över att hon inte såg "normal" ut på ett enda foto....

image237

image238..MEN så plingade det till i inboxen...där kom Karins layouter och gissa om jag blev alldeles varm i hjärtat när jag såg denna underbara layout som heter Bushöna;
image239

Det är ju sådana här dom är dom små liven i ett - ettochett halvt års åldern...och det är ju faktiskt det man vill komma ihåg...hur det verkligen var... - så scrappa verkligeheten!!

Tack Åsa och Tack Karin (..och Annie)!!

Jenni Bowlin

Telefon och internet är igång...Jag kommer att bearbeta alla inkomna ordrar under morgondagen. Jag ber om ursäkt för dessa extra dagars väntan....

Vi är många som har erfarenhet av Jenni Bowlins välkomponerade månadspaket. Nu har Jenni dessutom släppt en hel del egna produkter - och mer är på väg.

I butiken hittar du nu kollektionerna "Vintage Red" och "Vintage Black" med tillhörande journaling cards, ticket samt stickers.

image230

image231

image232

image233

Utan telefon...igen...

Tyvärr är jag återigen utan telefon och internet. Detta skall vara åtgärdat senast under morgondagen enl telereparatören. Vid akuta ärenden - ring 0705-80 19 15 efter 17.00 idag!

Ha en fortsatt trevlig dag i regnrusk och blåst!


DesignTeamet inspirerar...

Vi börjar veckan med härlig inspiration ifrån DesignTeamet;

image225
VITSIPPOR - Åsa Fransson

Åsa visar återigen att "Less is More...."
Papper ifrån SassaFrasLass och Scenic Route samt Quckutz alfabetet "Studio Classic".

image226

MAMMA ÄR LIK SIN MAMMA - Karin Brandin

Karin har änvänt papper ifrån Scenic Route och MOD samt de underbara blommorna ifrån You Do.

Dessa blommor finns hemma men har inte hunnit komma upp i butiken ännu - kommer strax!image227

PLOCKA PLOMMOR - Anna Grundmark

Anna satt i vår monter på Nordiska Stämpel- och Scrappmässan i Göteborg och demonstrerade bla hur man använde Fluid Chalk samt visade på hur man kunde göra med Bazzills nya formade papper "Tag".
Tagen är dessvärre slut men är på ingång senare i april.

image228

SMÅ KRYP - Anna Grundmark

Här har Anna använt papper ifrån Ki Memories och Reminisce samt Bazzills cardstock "Kraft".
Journaling rutan är stämplad med Autumn Leaves clearstamps och Anna har stansat ut orden små och kryp...men andra ord så behöver man inte skriva själv i rutorna om man inte vill....

Ha en fortsatt trevlig måndag!


Autumn Leaves

Nu finns Autumn Leaves nya kollektioner ifrån MOD, Foof-a-La och Rhonna Farrer äntligen i nätbutiken!

Vad sägs om;

MOD´s nya kollektion "Primary";

image220


Rhonna Farrers nya kollektion "French Twist";

image221

Foof-a-La´s nya kollektion "Bella";

image222

Samtliga nya papper hittar du
här!


Givetvis finns det även matchande knappar till;

image224

Dom hittar du här!


Junkitz!

Nu är äntligen Junkitz nya kollektioner "Salsa Celebration" och "Extreme Boy" äntligen här.

Vad sägs om 12 st dubbelsidigt mönstrade papper, matchande dekorationer, chipboard, alfabet mm.

Du hittar alla Junkitz nyheter
här!

image217

image218

image219

Online igen...

Nu så skall väl äntligen telefonlinjen vara ok....det är nackdelen när man total renoverar ett hus....är det inte en elkabel som grävs av så trillar en telefonledning ner....
Men nu är jag med i matchen igen!

Jag håller som bäst på att skicka ut Quickutzklubbens förbeställningar samt förbeställda clearstamps ifrån Autumn Leaves.

Arbetet med den nya shoppen går framåt men jag kommer att lägga in nyheter i den gamla då det tar längre tid än jag trott för den nya butiken att komma igång.

Ikväll kommer du hitta en helt ny serie papper ifrån Junkitz i butiken...välkomna in lite senare!

Ingen telefon!

Vi har blivit utan telefon och därmed även bredband!
Jag väntas kunna komma ut på nätet senast tisdagen den 10 april.

Ha en fortsatt trevlig påsk!

MVH Annika /Ifrån Elisabeths dator under pågående påskscrapp!!

Glad Påsk!

Under mässan i Göteborg lottade vi i Scrapperiet ut en Revoution Tool ifrån Quickutz. (Bilder kommer!) Vinnaren blev en glad Sandra ifrån Linköping. Gissa om jag själv blev glad och varm i hjärtat när det igår damp ner ett underbart handgjort påskkort ifrån Sandra fyllt med varma och härliga ord - Tack själv Sandra!!

Arbetet med den nya butiken går framåt - men det tar mer tid än vad man tror....i väntan på detta har jag i alla fall lagt in helt nya tidningar i den "gamla" butiken - Creating Keepsakes April samt Simple Scrapbooks Maj/Juni finns nu på hyllan - (SS är så ny att det inte ens finns en bild ännu....)

Jag och mitt DesignTeam vill önska er alla en härlig påskhelg! Glad Påsk!

image211

Veckan efter....

TACK alla nya som gamla kunder som besökte oss i vår monter på Nordiska Stämpel- och Scrapmässan i helgen - utan er hade vår monter inte blivit den succé som vi själva upplever att den blev!

TACK Lena, Tina, Åsa, Anna, Karin och Camilla för all hjälp och allt stöd under helgen!

En massa härliga bilder hittar ni
här och här!

Mycket blev slutsåld i helgen, en stor ny cardstock leverans är påväg, likaså en mängd andra varor.
Butiken är inte riktigt uppdaterad ännu och den nya butiken håller på att fyllas - den kommer bli bättre på många sätt samt så kommer det bli mer produkter än tidigare. Jag jobbar på så gott jag kan och återkommer med öppningsdatum.