Gott Nytt År!

80753-91

Jag och mitt DT Team vill önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!
Njut av dagen och helgen -vardagen kommer alltför snabbt tillbaka!
Var rädda om er när ni smäller fyrverkerier - vill ha alla mina kunder välbehållna in i år 2007!

Välkomna till Scrapperiet 2007 - ett år fyllt med nyhter, träffar och mässor!!

Making Memories - KRAFT

Making Memories har precis kommit ut med två kollektioner mönstrade papper där botten är av sk "Kraft" - dvs kartongfärgat. Du hittar kollektionerna här!

80753-89

Design; Åsa Fransson

Här har Åsa använt sig av de papprena samt Heidi Swapps bling och svarta bokstäver, metro alfabetet ifrån QK, gems juveler ifrån MME och den härliga "swirlen" ifrån Fancy Pants är målad i Li´l Davis metallic "Pearl".

Av "resterna" ifrån Åsas layout om scrappträffen i Kyrkhult har det blivit detta fina och glada kort;

80753-90

Stjärnklart!

80753-88
Design; Åsa Fransson

Vad är mer självklart såhär nära nyårsafton än en layout med stjärnor?!
Åsa har gjort en härlig layout om en scrappträff i somras! (kanske känner du igen någon på bilderna?
Ki Memories superhärliga nya papper i "Pet Shop" kollektionen, Bling papper i brunt, QK ´s välanvändbara DooDads stjärnor, Heidi Swapps Journaling spots...och även stickerbokstäver ifrån Ki Memories.

Idag kom även Ki Memories kollektion "Wild Thing" hit...ni kommer inte att bli besvikna. Finns nu i butiken - det står "kommer inom kort" på varorna men går givetvis att beställa redan nu...passa på ...just nu är det fraktfritt för order över 300kr. Gäller tom nyårsafton!


God Fortsättning!

MELLANDAGSREA

80753-87

Nu har Scrapperiets stora MELLANDAGSREA börjat!

REA kategorin är fylld med en massa produkter som är nedsatta mellan 20-50% - och det kommer att fyllas på med fler produkter för varje dag!

ALLA ordrar för minst 300 kr är FRAKTFRIA!

De 10 första som lägger en order under REAN får utan extra kostnad en persent värd 35 kr

REAN gäller tom den 31 december och order som läggs under julhelgen kommer att börja behandlas i tur och ordning med start onsdagen den 27 december!

God Fortsättning på er julhelg!

GOD JUL

80753-86
Så här dan före dan har skinkan precis tagits ur ugnen och granen har hamnat i vardagsrummet och skall kläs alldeles strax.

Jag vill önskar er alla kära kunder en riktigt riktigt  GOD JUL!
Vi är väl inte många som får uppleva en vit sådan i år - här står krokusen i givakt i min rabatt.....

På julaftons morgon öppnas den sista luckan i Scrapperiets Adventskalender. Du hittar den här som vanligt!
Här kommer du senast på juldagens morgon även att hitta information om vår MELLANDAGSREA som startar redan under juldagen!

Nu tar jag mig lite välförtjänt vila och alla order som kommer in from i em tom annandagen kommer att behandlas i tur och ordning med start onsdagen den 27 december!

Ha en härlig julafton och mys riktigt ordentligt!
Kram / Annika

Nyheter i Juletid!

Idag kom det tidningar. Inte 1 nr eller 2 nr utan hela 3 nr av Creating Keepsakes har kommit! Nu hittar du läsning och inspiration om såväl jul som vinter och kärlek i Scrapperiet!

80753-81

Det har även kommit in nya mönstrade papper ifrån Making Memories; Kraft White och Kraft Color. Papperna är som namnet säger sk Kraft - kartongfärgat i botten.
OBS! Bilderna visar endast en del av mönstret - i verkligheten är mönstret mindre och mer.

80753-83

80753-82

Ifrån Heidi Swapp har det kommit nya journaling spots - denna gång runda och pilar samt så har det populära chipboard alfabetet "She" kommit i brunt.

Några nya färger fluid chalk har även hittat hit - bla den fina och täta vita färgen!

Du hittar alla nyheter
HÄR!

Förlängt lusseerbjudande & Ki Memories

Bloggen har varit ur funktion senaste dygnet så i dagens lucka hittar du ett förlängt erbjudande ifrån igår - 20% på alla album!

En av mina egna stora favoriter bland alla papperstillverkare är Ki Memories! Jag tycker att deras papper är mycket användbara oavsett vilken kollektion de tillhör! Här har Åsa och Karin gjort ett par layouter och som ni ser så behöver man inte alltid matcha jul och vinterkollektioner med just jul och vinterfoton!

Ni har väl inte missat att det redan nu går att beställa Ki Memories Valentineskollektion "Wild Thing". Kollektionen kommer hit i slutet av december / början av januari tillsammas med nya härliga plastalfabeten "Mini Soup". Du hittar alltsammans
här!

80753-76

Design: Åsa Fransson


80753-77

Design: Åsa Fransson
Här har Åsa även använt sig av Heidi Swapps självhäftande journaling spots!


80753-80

Design: Karin Brandin

Kungarike!

80753-75

Camilla skrev till mig: Varför använda MME´s papper All Boy till pojkar och All Girl till flickor?? Detta foto passar ju alldeles utmärkt till "All boy" papprena och känns ju helt rätt tycker vi! Eller vad säger ni? Visst är det en underbar layout...Förutom MME´s papper så har Camilla använt MME´s underbara rubons och gems samt Fancy Pants stora och härliga chipboard swirls.

Texten som Camilla har skivit till  Wilma är underbar - tänk så glad hon kommer att vara när hon blir större och kan läsa den!! Tack för denna härliga och inspirerade layout!


Ki Memories

Nu har Ki Memories rykande färska kollektion "Pet Shop" kommit! Vad sägs om strukturerad dubbelsidig och mönstrad cardstock med motiv av tassar, stjärnor och bubblor?!  Skimrande mönstrade papper, "frostys",  med  motiv av superläckra katter och hundar samt ett sk "multi stripe" papper och vanliga mönstrade papper med ränder, prickar, stjärnor mm.

80753-74

80753-73

Välkomna in i
butiken!