Tina

image513

Tina Kallin

Sist ut i raden av mina härliga DT tjejer är ingen mindre än Tina!

Jag träffade Tina första gången under Scrappening 2005 och efter ett par träffar så blev vi riktigt goda vänner!

Namn; Tina Kallin 31 år
Bor; Jörlanda strax norr om Göteborg med make Hans och Emil 4 år och Vera 1,5 år.
Sysselsättning; Både mammaledig och arbetar på kontor 2ggr / veckan.

Tina kom i kontakt med Scrapbooking under 2002 men började på allvar att scrappa efter att Emil hade kommit till världen. Tina ville som så många andra göra ett "mitt-första-år" album till sonen.
Tina scrappar gärna tillsammans med andra men har då en tendens till att inte få så mycket gjort :)
Men som Tina säger: - "Jag har det hellre roligt och trevligt när jag sitter med min hobby än bara producerar på löpande band". Nästan varje kväll sitter TIna i sitt scraprum och plockar med prylar, kollar in scrapbloggar eller kikar i tidningar. Tina är även en hejare på att göra jättefina smycken!

Scrappar; Favoritformatet är helt klart 12x12. Scrappar dock ett BOM album i 8x8. Just nu håller Tina åp med inte mindre än 5 olika album; ett till vardera barn, ett BOM album, ett familje album och ett minnesalbum om sin älskade mamma.
Tina gillar att scrappa porträtt foton men försöker bli bättre på att även scrappa andra foton.

Scrapstil; När Tina scrappar utgår hon ifrån fotot och vill att det skall vara i centrum. Hon har aldrig en layout helt färdig i huvudet utan provar sig fram tills att hon är nöjd. Tina gillar att testa nya stilar och trender.

Favoriter; Mönstrade papper, rub-ons, band och dekorationer. Just nu är Tina extra svag för scalloped papper och swirlar i alla dess former.

Här är några av Tinas senaste alster (fler är på väg....):

image514

image515

image516

TACK Tina!

Camilla

image512

När jag letade efter ett par tjejer som kunde designa åt Scrapperiet mailade jag Camilla och frågade om hon ville vara med i DesignTeamet. Sen sviktar minnet lite.....första gången vi träffades....jag tror nog att det var vid en mässa i Lerum februari 2006. Jag hade med Scrapperiet och en liten Ellen på 3 veckor .....jaja...jag kan ha fel :)
Vi har i alla fall träffats flera gånger sedan dess och vi hade ett par superroliga dagar tillsammans under eventet i våras.

Namn; Camilla Westerdahl 38 år
Bor; Falkenberg
Familj; make och fyra döttrar (skulle inte tacka nej till en femte), hund och katt.
Sysselsättning'; Hudterapeut

Camilla började scrappa efter att hennes syster hade gett henne ett par amerikanska scraptidningar - Camilla föll direkt, började leta på nätet, hittade ett par butiker osv.

Scrapstil; Camilla scrappar gärna förstoringar och tycker om att variera sig och prova olika stilar. Camilla är dock mycket svag för dekorationer.

Scrappar; 12 x 12 och det är oftast döttrarna det scrappas om.

Favoriter; Camilla är svag för kraftiga dubbelsidiga mönstrade papper - gärna lite "shabby chic", lla sorters dekotationer och så naturligtvis QK produkter (snart kommer det en silhouette.....:) )


Anna

image508

Om jag inte minns helt fel så träffade jag Anna första gången under Scrappening 2005 och har sedan dess setts på olika träffar ett par gånger. Anna var förr en i teamet kring Linas Pysselpunkten men då PP lades ner kom Anna till Scrapperiet.

Namn; Anna Gundmark
Ålder; 34
Bor; Mantorp
Familj; Man Fredrik och barnen Linn, Julia och Hannes.
Sysselsättning; Just nu föräldraledig. Är utbildad lärare men har just nu en förskolelärartjänst.

Anna började scrappa för drygt 4 år sedan då hon hittade Scrapbooking via internet. Hon hängde då på alla Yahoolistor som fanns och numera är Scrappiz hennes andra hem.

Scrapstil; Annas scrapstil är ganska blandad då hon både gör enkla och raka sidor samt färgsprakande sidor med freestyle inslag. Anna gör nästa aldrig dubbelsidor och gillar mest att ha ett foto på sin sida. På Annas layouter hittar du ofta dekorationer och detaljer.

Scrappar; Anna började med att scrappa i lettersize men numera blir det ofta 12x12 samt 6x12.

Favoriter; Just nu är det rub-ons och filt dekorationer men öven brads, blommor, knappar och alfabet i olika former och material.

Annas Blogg;
http://www.annag.blogg.se/

Här kommer ett par av Annas senaste alster;

image509

image510

image511


Anna har använt sig av Sassafraslass senste mönstrade papper, American Crafts Thickers, Overlays samt broderade blommor ifrån Bazzill.


TACK Anna!

ÖPPET HUS & "Garage Sale!"ÖPPETHUS med GARAGE SALE!


 

Söndagen den 9 december har jag Öppet Hus och stor utförsäljning i Scrapperiets lager. 

Hjärtligt välkommen att fynda Scrapbooking produkter med 25 - 30 % rabatt. Det kommer även att erbjudas att handla ifrån flera olika danska inredningsföretag - även detta till fördelaktiga priser!

Passa på att köpa de sista julklapparna! 

Vägbeskrivning;
För att alla skall få plats så hänvisar jag er till en skola - endast ett par minuters gångväg ifrån mitt hem och Scrapperiet.


FR GBG;
Tag av vid avfart 59 "Onsala - Kungsbacka" och kör höger ut mot Onsala.

FR MALMÖ; Tag av vid avfart 59 "Onsala - Kungsbacka och kör vänster ut mot  Onsala.

Efter ca 4 km - Tag höger in till Presseskolan och tag sedan direkt vänster i rondellen och parkera vid Gymnastiksalen. Promenera därefter ner mot Onsala vägen och efter gångtunneln som går under vägen, sväng höger. Efter ca 20 meter går det en gångstig ner mot vänster. Följ denna rakt fram och efter ca 100 m efter de stora stenarna på vägen så skall du till det andra huset på höger sida - ett vitt putsat hus - Onsala Snäckväg 4. Ingången till källaren är under den vanliga entrén . Skylt och marschall finns på plats. Barn är hjärtligt välkomna men tänk på att det kommer att bli trångt!Varmt Välkomna!

    


Alster av Åsa


Här kommer ett gäng härliga layouter av Åsa;image504


image505


image506

image507

Åsa har använt; mönstrat papper & diecuts ifrån Scenic Route, thickers ifrån American Crafts och stickers ifrån Scenic Route. Overlay ifrån MME samt Ki Memories Lace Cardstock.


TACK Åsa!

Åsa

image503

Åsa var en av de som sökte till Scrapperiets DesignTeam när jag för ett par år sedan hade ute min "DT Annons". Jag minns att jag och maken gick igenom mappen med alla ansökningar och när vi kom till Åsas layouter så ropade vi båda, precis som matadoren i Ferdninand, "henne skall vi ha".
Åsa är med andra ord Scrapperiets äldsta DT medlem och hennes fantastiska layouter med fotot i fokus ger verkligen scrappandet ytterligare en dimesion.

Namn: Åsa Fransson, 27 år
Bor: Göteborg
Familj: Sambo och förlovad!
Sysselsättning: Studerar till Audionom

Åsa har alltid älskat att fotografera och har i över 10 år dekorerat sina fotoalbum med minnessaker och text. Utvecklingen till att scrappa layouter har kommit successivt men har i drygt 2 år "scrappat" på riktigt. Åsa scrappar därför att hon älskar det kreativa arbetet och blir en förlängning av fotograferandet. Att det dessutom bevarar minnen av händelser, känslor, tankar osv är ju inte helt fel :)

Scrapstil: Åsas scrapstil är enkel och rak och hon arbetar mycket med uttrycket "less is more" i tankarna. Hon scrappar oftast endast foton hon är riktigt nöjd med och använder ofta närbilder, antingen som huvudfoto eller som ett komplement. Åsa utgår alltid ifrån fotona när hon väljer papper och dekorationer. Det är viktigt för Åsa att fotot är i fokus men att det samtidigt blir en helhet i layouten.

Scrappar: Åsa scrappar kvadratiska format och då främst 12 x 12.

Favoriter: Bazzill och då främst svart och vit. Mönstrade papper i glada och klara färger, tex Scenic Route, Ki Memories och American Crafts. Utöver papper så använder Åsa gärna bokstavsstickers, QK alfabet, blommor, rub-ons och brads.

Åsas Blogg:
http://www.asaf.blogg.se/

Åsa är även en av initiativtagarna till Scrapinspiration: http://www.scrapinspiration.blogg.se

TACK Åsa!


Detta var 3 av 6 DT medlemmar......snart kommer ytterligare 3 st!

Jag önskar er alla en riktig trevlig helg och missa inte att gå in i shoppen som blivit lite julinspirerad - i helgen kommer dessutom ett fullspäckat nyhetsbrev - vill du ha detta? Gå in i shoppen och registrera dig som kund!

/


Karin

Idag får ni som inte redan känner Karin Brandin möjligheten att lära känna henne lite mera.


image495

Karin Brandin

Jag träffade Karin första gången på en scrappträff i Örebro i juli 2005. Jag var där med Scrapperiet och Karin hade åkt ifrån Kalmar för att gå på träff. Sedan dess har jag träffat Karin på flera träffar och vid mässan i Helsingborg 2006 bestämde vi att Karin skulle ingå i Scrapperiets DesignTeam.

Namn: Karin Brandin
Bor: Flyttade i somras ifrån Kalmar till Örby - bara en drygt 50 minuter ifrån mig!
Familj: Mannen Svante och härliga lilla Annie nyss fyllda 2.
Sysselsättning: Gymnasielärare i Biologi och Naturkunskap.

Karin upptäckte Scrapbooking år 2001 då hennes svägerska hade varit på Scrapbooking kurs. Allt började med ett album till sina föräldrar som fyllde 60 år.

Scrapstil: Karin scrappar som hon känner för och tycker om att prova nya saker. Håller sig dock till en ganska så grafisk stil med mycket färger, men svävar gärna ut åt olika håll...

Scrappar: Karin scrappar både i 12x12 och i lettersize samt gör ett och annat minialbum.

Favoriter; Karin gillar allt som kommer ifrån Scenic Route och Ki Memories. Är även svag för chipboards och alfabetsklistermärken.

Karins Blogg:
www.blogg.brandin.info/

Karin är även och inspirerar på: www.veckansskiss.blogspot.com/

Här har ni Karins senaste godbitar;

Karin har använt sig av Doodlebugs nya kollektioner med mönstrade papper;

image496

image497

image498

image499

image500

TACK Karin!

Quickutz julfest i Scrapperiet!

image494

Nu har jag sänkt priset på samtliga Quickutz produkter - fynda till kraftigt rabatterade julpriser.

Gäller med reservation för slutförsäljning, dock längst t om nyårsafton 2007

Välkomna!


Välkommen Lina!

Denna vecka kommer ni att få stifta mer bekanskap med alla de härliga design tjejer som jag har den fantastiska äran att få arbeta tillsammans med.
6 st trevliga, glada och kreativa tjejer som alla bidrar till att göra Scrapperiet till vad det är! TACK!

Vad passar bättre en grå och mulen måndag  än att få glädjen att berätta att Scrapperiet har utökat med ytterligare en DT -medlem. Vår nya medarbetare är Lina Tannerfalk.

image491

Lina Tannerfalk

Om jag inte minns helt fel så träffade jag Lina första gången på mässan i Helsingborg hösten 2005. Jag var där med Scrapperiet och Lina med sitt företag Pysselpunkten. Vi packade, sålde och och jobbade på som man gör på mässor - gravida var vi också- och kul hade vi. Sen har vi fortsatt att ses på mässor och träffar. Det är alltid lika trevlig att ses då Lina bidrar med en fantastiskt härlig och  positiv energi.
Jag ser jättemycket fram emot samarbetet med Lina då jag även har möjlighet att få ta del av hennes erfarenheter, tips och råd vad det gäller att driva en scrapbookingbutik på internet.

Namn: Lina Tannerfalk
Bor: På underbara västkusten
Familj: Sambo & 2 underbara barn
Sysselsättning: När Lina inte scrappar arbetar hon som lärare eller myser med sina barn.

Lina upptäckte Scrapbooking sommaren 2003 då hon väntade sitt första barn. En kompis hade gift sig och gjort ett bröllopsalbum vilket gjorde att Lina började söka på nätet och fann (på den tiden) massor med information & bilder.

Scrapstil: Lina  har svårt att placera in sig själv i något scrapfack men är mer åt "Less is More" än "More is More". Lina använder gärna glada färger och är relativt sparsam med dekorationer. Oftast hittar man något som är "tre-i-rad", oftast brads, på hennes layouter.

Scrappar: Lina gör sitt BOM album och barnens första år i lettersize medan övriga layouter är i 12x12. Som avbrott i den vanliga scrappen har Lina även provat 6x12 vilket hon med stor sannolikhet kommer att fortsätta med. Lina gillar att variera sig mellan storlekarna eftersom det gör att man hela tiden får ändra om sitt "tänk" - hur man placerar foton & papper. Lina gillar även att stämpla och gör en hel del kort. Se Linas blogg om kortskisser nedan.
Lite "altered" blir det in emellan - dock alldeles för sällan säger Lina själv.

Favoriter; Just nu är Linas favoritmärke helt klart "Scenic Route" - underbara papper helt i Linas smak. Annars så använder Lina gärna brads, sin svarta penna ifrån American Crafts samt avlutar ofta sin layout med lite rub-ons.

Linas blogg; www.ltannerfalk.blogg.se
Linas kortskissblogg: www.linaskortskisser.blogg.se


I Linas premiäromgång som DT för Scrapperiet har hon tagit sig an October Afternoons nya kolletion med mönstrade papper, diecuts och rub-ons.

Som rubriker på båda layouterna har Lina använt sig av Quickutz nya alfabet.
På den översta layouten är det alfabetet "Snowday "och på den understa "Merry & Bright".


image492image493

Du hittar Octoberstamps diecuts & papper
här och här hittar du rubonsen.


Varmt välkommen till oss Lina!

Scrapträff i Lindome 1 mars 2008

Igår var jag på en scrapträff med bl a min DT Tina. Vilken mersmak det ger - att få sitta ner med likasinnade en hel dag och bara prata, skratta, äta lite gott....och så skapa en del också!

Anne Dahlqvist hälsar genom Scrapperiet er hjärtligt välkomna på Scrapträff i Lindome lördagen den 1 mars.
Träffen kommer att av stapeln i Lindome Församlingshem kl 10-22. Priset för träffen är: 220 kr och då ingår frukost, varm lunch, kvällsmål med te/kaffe samt frukt och godis.

Det kommer att bli tävlingar och demonstrationer. Butiker på plats är GarnGlad och Scrapperiet - ev kommer någon mer butik.

Anmäl dig genom ett e-mail till Anne på
annedahlkvist@telia.com. Sista anmälingsdagen är 15 december. Din amälan är bindande och det finns endast ett be´gränsat antal platser så skynda på då det gäller först till kvarn.
Meddela ev allergier eller specialkost vid anmälan.

Lindome ligger vi E6 an, avfart 62, 2 mil söder om Göteborg.

Fancy Pants

image489

image490

I början av nästa vecka dyker
Fancy Pants nya kollektioner; "Holly Jolly" och "Crush" upp. Dubbelsidigt mönstrade papper och underbart läckra rub-ons.

Allting ligger redan i butiken och går att beställa from ikväll!

Trevlig helg!


October Afternoon

image483

Efter lång väntan är äntligen October Afternoons premiär kollektion här!
Underbart kraftigt dubbelsidigt mönstrade papper, flera olika alfabets rub-ons (och ett med ugglor) samt flera olika clearstamps.
Dessa clearstamps har tidigare endast skickats ut i månadspaketen ifrån "Story of My Own" men kan nu köpas löst.

Här är några alster som Karin har gjort med October Afternoons stämplar;

image484

image485

image486

image487

Till sist kan jag nämna att det har trillat in ett par kartonger med underbara varor....men det är inga Scrapbooking varor utan något helt annat som skall få en liten plats och egen kategori med underkategorier här i Scrapperiet.
Håll utkik här i veckan för till helgen skall det nog vara klart.....

Ki Memories!

image481
                                                           80753-482
Fro m imorgon, fredagen den 9 november finns Ki Memories nya kollektion "Pop Culture" i butiken - beställ redan
nu!
Mönstrade papper, vackert utskuren cardstock och läckra dekorationer!

Love Elsie!


image480

image479

Imorgon, fredagen den 9 november landar Ki Memores kollektioner Love Elsies "Zoe" & "Noel" i Scrapperiet.
Det kommer
mönstrade papper, embossade papper samt självhäftande tyg. Det kommer även rub-ons alfabet & figurer, självhäftande chipboardknappar, mjuka dekorationer, clearstamps med coola julmotiv, album, alfabetsstickers och cardstockstickers dekorationer.
Allt ligger i butiken  - det är bara att beställa!

Karin inspirerar!


Här kommer ett gäng härliga layouter ifrån Karin!

Alltid Vänner;

image473

Papper;
Fancy Pants & Scenic Route, Overlay Hamblys, journling tag Scenic Route, thickers American Crafts och stickers Heidi Swapp.

Home;

image474

Papper ifrån Bazzill och CI, journling tag ifrån Luxe Designs samt filtband ifrån Queen & Co.

Ida & Fredrik;

image475

Papper ifrån Bazzill & Scenic Route, Overlay Hamblys, filthjärta Queen & Co, rubriken är utstansad med Quickutz alfabet "Biography" samt dymo.

Nappisar;

image476

Mönstrade papper ifrån Making Memories, stickers Scenic Routes Bristol samt frills.

Familj;

image477

Mönstrade papper ifrån Making Memories & American Crafts. Rubriken är Thickers "giggle".

Höst;

image478

Papper ifrån Scenic Route och Thickers ifrån American Crafts.TACK Karin!

Scenic Route

Nu har Scenic Routes härliga nya kollektioner landat i Scrapperiet - Loveland & Roxbury innehåller mönstrade papper, diecuts och stickers.

image198

image196
image197

Doodlebug

image470

Nu har jag packat upp Doodlebugs nya kollektioner!
De heter "
Teen Girl", "Teen Boy", "Halloween"" och "Christmas".

Mönstrade papper, rub-ons samt ett set urgulliga clearstamps med fjärilar, blommor & hjärtan.

image471

My Mind´s Eye

image472

Nu hittar du MME´s - My Mind´s Eye´s vinter och julkollektioner;
"Frost" & "Festive" i butiken.

image468

Det har även kommit ett splitter nytt november nr av den fantastiska Scrapbooking Trends

image469

Tina inspirerar!

Här kommer en mängd härliga layouter ifrån Tina, en del är ifrån mässan i höstas och en del är helt nya;

Vi två;

image458

Mönstrat papper ifrån American Crafts, utklippt hjärta ifrån Bazzill Scalloped & thickers "Rootbeer" ifrån American Crafts.


Tina;

image459

Mönstrade papper ifrån Luxe Design.


Eva & Lennart;

image460

Mönstrat papper ifrån American Crafts, rub-ons ifrån bl a Jenni Bowlin.

Goding;

image461


Lilla Mor;

image462

Scalloped papper ifrån Bazzill, mönstrat ifrån SassafrasLass, broderade blommor ifrån Fancy Pants, thickers ifrån AC samt QK Studio.


Tre små busar;

image464
Här är Tinas två busar och längst till höger är min lilla Ellen!

Mönstrat papper Luxe Design, chipboardknappar ifrån Love Elsie & thickers "Sprinkles" ifrån American Crafts.

Lotta;

image463

Mönstrade papper och blommor från Daisy D och Overlay ifrån Hambly.


Stor;

image465

Mönstrade papper ifrån Fancy Pants, rub-ons ifrån Doodlebug, thickers och rub-ons ifrån American Crafts.


Jul;

image466

Mönstrade papper ifrån American Crafts, Quickutz motiv, band ifrån American Crafts samt ticket ifrån Jenni Bowlin.


Jossan;

image467

Mönstrade papper ifrån Fancy Pants, thickers ifrån American Crafts samt filt ifrån Queen & Co.

TACK Tina för inspirationen!

Halloween

En dag försenad....kommer här härlig Halloween inspiration ifrån Camilla & Åsa.

Camilla & Åsa har använt sig av
Scenic Routes nya papperskollektion; " Salem", Bristol Stickers, Halloween Stickers samt Queen & Co filtband.


Pumpapuss;

image452


Älskad;

image453


Finns det spöken;

image454


Kusliga kort av Åsa;

image455

image456

image457


Är du liksom vi barnsligt förtjust i Scenic Route?
Onsdagen den 7 november landar ytterligare 2 kollektioner i Scrapperiet; Loveland & Roxbury.