Sjuk!

Jag håller på att lägga in nyheter - än fattas en del produkter ifrån bl a Luxe Designs men de kommer in så fort som möjligt.
Maken är bortrest och jag och lilla E ligger pall i förskylningar, öroninflammation och vi är allmänt risiga här hemma!

Samtliga order som kommit in och som kommer under helgen, packas och skickas tillsammans med ett inbetalningskort i början av nästa vecka!

QK jul och halloween nyheter som skulle kommit idag, kommer i nästa vecka och då tillsammans med mängder av efterlängtade Studio Classic alfabet.
Du har väl inte missat att QK slutar att tillverka detta fantastiska alfabet?! Vill du förboka ett - maila mig då på annika@scrapperiet.se

Trevlig helg!!


Fancy Pants

image410


Nu har Fancy  Pants CHA Nyheter nått Scrapperiet!
De tre kollektionerna "True", "Sweet Pea" och "Botanical" innefattar dubbelsidigt mönstrade papper, transparencys i storleken 12", rub-ons, handvirkade blommor och pins.
Du hittar samtliga nyheter
här!

image411


TACK!

image402
Stort TACK till ALLA er som var och besökte oss på Nordiska Stämpel- och Scrapmässan i Göteborg förra helgen. Utan ER skulle Scrapperiet inte vara vad det är! Att få träffa så många härliga och underbara kunder "live" ger en rejäl fantastisk kick att fortsätta bygga upp Scrapperiet och att även fortsätta jobba hårt för att ge ER många, nya, fräscha och härliga scrapbooking produkter!
Jag vill även rikta en stor KRAM och ett jätte TACK direkt från hjärtat till mitt underbara DesignTeam (och Malin Fors som hjälpte oss denna gång - ha en underbara vecka i Spanien vännen!).
Utan er hjälp, kunskap, smittsamma skratt och er härligt glada inställning - skulle jag aldrig fixat mässan själv. Ni är ovärderliga för mig - stort TACK till er alla!! Och...givetvis ett tack till min käre far och make som troget ställer upp och bär och roddar släpkärran - puss; jag älskar er!

Det återstår fortfarande lite uppackning och uppdatering av nätbutiken - ffa är det en massa nyheter som inte kommit in ännu....det ligger en rejäl hög ordrar i inkorgen som håller på att betas av - ha tålamod, jag jobbar så fort jag bara kan!!

Lagom till helgen kommer här lite inspiration ifrån Anna och Camilla;

image403

Anna har gjort en layout i storleken 6 x 12". Papper ifrån Scenic Route, Ki Memories, Rhonna Farrer, tag ifrån 7 Gypsies + lite eget smått och gott!

Här är tre layouter ifrån Camilla på ljuvliga trollet Wilma med produkter ifrån Daisy D - papper, chipboard, blommor, knappar och rubons tape!

image405

image406

image408

Jag önskar er alla en trevlig helg!

Tack Camilla och Anna!

Nordiska Stämpel & Scrapmässan

image401

Scrapperiet medverkar vid nästa helgs stora stämpel och scrapmässa på Svenska Mässan i Göteborg. I vår monter kommer du att hitta mig, Tina, Åsa, Camilla och Malin Fors. 28 kvadratmeter fulla med papper, dekorationer, album, förvaring, pennor, fluidchalks, akrylfärger, rub-ons med mycket mycket mera.....Vi kommer att ha en hel del erbjudanden som gör det värt att besöka just våran monter!
20 papperställ fulla med cardstock och mönstrade papper - många helt nyinkomna för hösten en del har inte ens hunnit komma in i nätbutiken ännu.

Pga av mässan så kommer jag inte att packa några order fr om tisdagen den 11 september till tisdagen den 18 september.
Förbeställningar till mässan måste således vara lagda senast under morgodagen!

Jag hoppas få träffa många av er till helgen och jag önskar er en härlig söndag!

Love Elsie!


image400Nu hittar du Love Elsies nya kollektion "Jack & Abby" i Scrapperiet!

image399

American Crafts

image396

image397

Ikväll har jag lagt in 60 (!) st helt nya mönstrade papper ifrån American Crafts - Metropolitan, Celebration & Christmas!
HÄR hittar du samtliga papper!

Massa Nytt!image389

image388

Nu hittar du höstens senaste SassafrasLass papper
HÄR!

image391

image392

Basic Greys härligt höstiga kollektion "Mellow" hittar du HÄR!

image395

Massor av NYTT ifrån Jenni Bowlin hittar du under Nyheter v.36 - papper, tickets, journaling stickers, rub-ons mm.