Åsa

image503

Åsa var en av de som sökte till Scrapperiets DesignTeam när jag för ett par år sedan hade ute min "DT Annons". Jag minns att jag och maken gick igenom mappen med alla ansökningar och när vi kom till Åsas layouter så ropade vi båda, precis som matadoren i Ferdninand, "henne skall vi ha".
Åsa är med andra ord Scrapperiets äldsta DT medlem och hennes fantastiska layouter med fotot i fokus ger verkligen scrappandet ytterligare en dimesion.

Namn: Åsa Fransson, 27 år
Bor: Göteborg
Familj: Sambo och förlovad!
Sysselsättning: Studerar till Audionom

Åsa har alltid älskat att fotografera och har i över 10 år dekorerat sina fotoalbum med minnessaker och text. Utvecklingen till att scrappa layouter har kommit successivt men har i drygt 2 år "scrappat" på riktigt. Åsa scrappar därför att hon älskar det kreativa arbetet och blir en förlängning av fotograferandet. Att det dessutom bevarar minnen av händelser, känslor, tankar osv är ju inte helt fel :)

Scrapstil: Åsas scrapstil är enkel och rak och hon arbetar mycket med uttrycket "less is more" i tankarna. Hon scrappar oftast endast foton hon är riktigt nöjd med och använder ofta närbilder, antingen som huvudfoto eller som ett komplement. Åsa utgår alltid ifrån fotona när hon väljer papper och dekorationer. Det är viktigt för Åsa att fotot är i fokus men att det samtidigt blir en helhet i layouten.

Scrappar: Åsa scrappar kvadratiska format och då främst 12 x 12.

Favoriter: Bazzill och då främst svart och vit. Mönstrade papper i glada och klara färger, tex Scenic Route, Ki Memories och American Crafts. Utöver papper så använder Åsa gärna bokstavsstickers, QK alfabet, blommor, rub-ons och brads.

Åsas Blogg:
http://www.asaf.blogg.se/

Åsa är även en av initiativtagarna till Scrapinspiration: http://www.scrapinspiration.blogg.se

TACK Åsa!


Detta var 3 av 6 DT medlemmar......snart kommer ytterligare 3 st!

Jag önskar er alla en riktig trevlig helg och missa inte att gå in i shoppen som blivit lite julinspirerad - i helgen kommer dessutom ett fullspäckat nyhetsbrev - vill du ha detta? Gå in i shoppen och registrera dig som kund!

/


Kommentarer
Postat av: krumeluran

Idag kom ett härligt paket på posten!
Tack snälla Annica för leveransen :)
Kram
Katarina

Postat av: Sara

Klart ni skulle ha henne!! =OD

2007-11-24 @ 15:35:22
URL: http://sarasscrap.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback